Παραγγελίες

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά μεταξύ 09:00 -15:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το www.leoan.gr email για την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση προϊόντων από παραγγελία με την ίδια προϋπόθεση. Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγή της παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει μετά από επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας (26220 23908) ή μέσω email στο [email protected]

Από την στιγμή που η παραγγελία έχει παραδοθεί για αποστολή, δεν ακυρώνεται.

Επιστροφές – Αντικατάσταση

Ο πελάτης του www.leoan.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή αντικαταστήσει ένα προϊόν στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. πώλησης λανθασμένου προϊόντος
  2. φθορά του προϊόντος κατά την αποστολή
  3. κακής ποιότητας προϊόντος

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη, συνοδευόμενο από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.

Στην περίπτωση αυτή η εταιρία επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της άνω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το www.leoan.gr δεν θα κάνει αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.

Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία που το www.leoan.gr θα παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται και όταν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα. Η διαδικασία επιστροφής ολόκληρου του ποσού ή μέρος αυτού θα ολοκληρώνεται εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία που ο πελάτης θα λαμβάνει από το www.leoan.gr email ενημέρωσης.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων, γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (26220 23908) ή με αποστολή e- mail στο [email protected]

Αποστολές

H αποστολή γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex, με παράδοση της παραγγελία σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Για αποστολή στην ηπειρωτική Ελλάδα, με παράδοση 24-48 ώρες η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 3 κιλά. Για βαριά/ογκώδη αντικείμενα προτείνουμε την χρήση μεταφορικής με χρέωση 7.50€

Για αποστολή σε οποιοδήποτε Νησί , με παράδοση 24-48 ώρες η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00€ μέχρι τα 3 κιλά. Για βαριά/ογκώδη αντικείμενα προτείνουμε την χρήση μεταφορικής με χρέωση 10.50€

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του Δικτύου της Speedex, (δυσπρόσιτες), με παράδοση εντος 2-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,90€ μέχρι 2 κιλά. 

Στην περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή, ανεξαρτήτου προορισμού, η χρέωση της αντικαταβολής διαμορφώνεται στα 2€ μέχρι τα 3 κιλά. 

Στην παραγγελία σας αυτόματα θα υπολογίζεται η χρέωση των εξόδων αποστολής.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Για κάθε παραγγελία άνω των 200€ η αποστολή εντός Ελλάδος είναι δωρεάν. Η αντικαταβολή είναι και αυτή δωρεάν για αγορές άνω των 400€